streda 1. novembra 2017

Rohová polička do kúpeľne

Police a poličky sú v kúpeľni praktickými pomocníkmi na odloženie vecí pre opakované použitie. Kúpeľňa - Kúpeľňové doplnky. Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky.


Rohová polička VIDSEL priehradky chróm. Ravak 10° X07P3TD 500. Luxusná polička Lemon značky Spirella.

Lemon - praktické využitie v kúpeľni alebo na toalete na odkladanie rôznych kozmetických. Trojposchodový rohový stojan bez nutnosti vŕtania Wenko Vacuum-Loc, až kg 15. Biela polička do kúpeľne bez nutnosti vŕtania ZOSO Rack. Je vhodná pre umiestnenie k vani či . Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov.


EUR Multi Ecoloc - rohová polička , patra ECO54. SMART rohová polička , chrom ( BL7). Chcete aby vaša kúpeľňa vyzerala dokonale a zároveň bola aj praktická.


OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Poličky do kúpeľne zo skla, z dreva aj z keramiky, mnohých tvarov a využitia za skvelé. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix.


Kvalitné kúpeľňové poličky a police do kúpeľne , WC a sprchovacieho kúta od českého výrobcu NIMCO. Dostupnosť tovar je dostupný. Dodanie do: pracovných dní. Sprchová polička na háku BEZ OTOČENIA A VŔTANIA ! KÚPEĽŇOVÝ KÚPEĽŇA PRE BAMBOOKOVÚ BATH s SPA kľučkami.


Polička rohová 2poschodia 23x36x3chrom KÚPEĽŇA. GRUNDTAL rohový nástenný policový diel, nehrdzavejúca oceľ. Police do kúpeľne , praktickí pomocníci, keď si už neviete dať rady.


ROHOVÁ POLIČKA SO ZÁBRADLÍM PIESKOVANÉ SKLO NOVATORRECHRÓM - ROHOVÁ POLIČKA SO ZÁBRADLÍM PIESKOVANÉ SKLO NOVATORRE4. Príslušenstvo do kúpeľní sprchové rohová polica Thin line . Plastová polička , ktorá sa dá použiť na spôsoby: ako rohová polička , alebo ako rovná polička na stenu šírky 20cm, alebo šírky 14cm. Hledáte sortiment Doplnok?


Zajímá vás Doplnok polička nebo obecně Doplnok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky