pondelok 13. novembra 2017

Detska truhlica

Disney Drevená truhlica Cars. Môžete do nej uschovať všetky . Pôvabná truhlica KSje vyrobená z borovicového dreva, ktoré je zárukou kvality a dlhej životnosti. Poskytuje priestranný úložný priestor na potrebné veci.


Chýba vám komoda na hračky? Vyberte si krásnu a praktickú detskú komodu alebo truhlicu na hračky za výhodnú cenu.

Nielenže skrášli každú detskú izbu, ale je tiež veľmi praktická. Vhodné do každej detskej izby. K truhlici je možné dokúpiť. Povrchová úprava: bezfarebný ekolak.


Truhlička s obľúbeným motívom lietadiel z obľúbeného filmu Cars skrášli každú detskú izbičku. Milá, praktická, detská truhlica. Dostupná v rôznych farebných kombináciách – bielo ružová, fialová, modrá alebo zelená. Truhlicu si môžte vybrať zo šiestich farieb.


Dodávame v zmontovanom stave.

V tejto kolekcii ponúkaposteľ, písací stolík,nočný stolík, komodu, policu , regál, skrinu atd. Truhla s motívom obľúbené kreslené postavičky myšiakom Mickey je ideálnym doplnkom do každej detskej izbičky. Dětská dřevěná truhla z licence dětského nábytku Minnie Mouse na úschovu a skladování i rozměrnějších a hmotnějších hraček, her, stavebnic a dětských knih. Delta Dětská dřevěná truhla na hračky Frozen Krásná malovaná dřevěná truhla na hračky s motivem Frozen.


Tato truhla splňuje všechny bezpečnostní normy . Dodatočné info: nápis s menom, kolieska, lanko, úprava vo výzore hasičského . Predám kompletnú detskú izbu značky Baggi – kolekcia Jeseň. Izba obsahuje: posteľ, nočný stolík, skriňu, komodu, knižnicu, písací stolík, truhlica na hračky, . Farebná látková truhla Mickey. Ideálne pre ukladanie hračiek, kníh a hier! Detská látková truhla Mickey.


Odklápacie veko zaisťuje bezpečné . Taburet v tvare truhlice zo série Black Pirate slúži ako úložný priestor a je vhodný na sedenie. Má dostatok úložného priestoru. Vrchná časť je potiahnutá .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky