piatok 3. novembra 2017

Malé umývadlo so skrinkou

Jednoduchým riešením pre oddelené záchody či hosťovské toalety sú malé a šikovné skrinky pod umývadlo. Pozrite si náš výber šikovných . Vybrať si môžte s rôznych . Hľadáte umývadlo so skrinkou ? Zaujímate sa o kúpeľňovú skrinku s umývadlom alebo iba skrinku pod umývadlo alebo skrinku na iný účel do vašej kúpeľne?

Prezrite si široký sortiment umývadlových skriniek, ktoré sú určené na montáž umývadla. Výber vhodného umývadlá potom uľahčí ponuka súvisiacich produktov. Okrem klasiky sa stretnete s ponukou dvojumývadlových skriniek či rohových umývadiel. Ak hľadáte malé umývadlo so skrinkou , napríklad do . Určené do veľmi malých kúpeľní a na WC. Možnosť umiestnenia aj do rohu.


Skvelý dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.

KÚPEĽŇOVÝ NÁBYTOK BIELY MALÝ EKONOMICKÝ CM UMÝVADLO. Vhodné taktiež do malých kúpeľní. Umývadielka, malé umývadlá do WC.


Nakupujte moderné skrinky s umývadlom do malej aj veľkej kúpeľne. Predám nové nepoužívané umývadlo so skrinkou značky jika zeta rozmer cm. Nepasovalo nám do kúpeľne. Osobný odber Bratislava a okolie. Umyvadlo ke skříňce se objednává zvlášť.


Surne hladam velmi male umyvadlo , najlepsie s hlbkou 20cm. Predam nabytok s umyvadlami a vanou. Skříňka pro malé koupelny nebo WC - to je Jika Petit. Kupeľňový nábytok online od Merkury Market.


Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo , umývadlá ,. V sérii Tigo nájdete aj najmenšie umývadielko, ktoré je možné kúpiť osobitne, alebo v súprave so skrinkou. Hledáte umyvadlo se skříňkou ?

Zajímá vás koupelnová skříňka s umyvadlem nebo jenom skříňka pod umyvadlo či skříňka pro jiný účel do vaší koupelny? Nabízíme odborné poradenstvi a produkty za super ceny! ZOSTAVA KÚPEĽŇOVÉHO NÁBYTKU PRE MALÉ PRIESTORY POZOSTÁVA : spodná skrinka , umývadlo , zrkadlo s lampou a poličkou a vysoká skrinka.


Unikátny vzhľad tohto fosílneho umývadla spája vrelosť dreva s chladnou aurou ušľachtilého kameňa. Malé praskliny a priehlbeniny, ktoré vznikli pred miliónmi . Takéto umývadlo odporúčame pre malé kúpeľne alebo toalety, kde nie je priestor. Nábytkové umývadlo - je kombinované so skrinkou , ktorá je umiestnená pod .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky