pondelok 13. novembra 2017

Gorenje gv51010

Umývačka riadu gorenje = kvalita, technológia, úsporná prevádzka. Môžete vyberať z vstavaných, voľne stojacich a. Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať ? Ideálnym riešením pre vás by mohla byť táto plne integrovaná umývačka . Je určená pre sád riadu a je vybavená funkciou 3v ktorá zaistí optimálne .

Pokiaľ tiež uvažujete o jej . Ve výbavě má programů včetně rychlého, . Je určena pro sad nádobí a je vybavena funkcí 3v která zajistí optimální výsledky. Všechny modely značky Gorenje patří v souladu se směrnicemi EU do třídy účinnosti sušení „A“. Myčka nádobí gorenje = kvalita, technologie, úsporný provoz. Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně.


Gorenje dishwashers are distinguished by high quality and low consumption of energy and water.

Akciós Gorenje Mosogatógép árak, olcsó Mosogatógépek, boltok. Hol a legjobb Gorenje GV. Ten odstraňuje zbytky jídla a. Worldwide and Next Day UK delivery. Gorenje Dishwasher parts available for next day delivery. Mit einer Kapazität von Maßgedecken.


Maximálna teplota vstupnej vody: ° C Motor: Asynchrónny jednofázový motor. Potpuno ugradna mašina za pranje sudova. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Compare the cheapest UK prices. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Perilice posuđa Gorenje odlikuje visoka učinkovitost, niska potrošnja vode i energije, te širok izbor . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.


Diesen und weitere Artikel in der Kategorie.

Product images are for illustrative purposes only.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky