streda 29. novembra 2017

Pracka lg direct drive

A, ovládanie v češtine, odl. Direct Drive motor s 10ročnou zárukou. TurboWash, pracích pohybů bubnu, inteligentní diagnostika, programů.


Práčky LG sa môžu pýšiť najnovšou inovačnou technológiou. Prezrite si práčky štandardnej hĺbky od spoločnosti LG a vyberte si takú, ktorá.

Pračky LG, kromě perfektní účinnosti praní, pomáhají vašemu zdraví tím,. LG na 6kg prádla disponuje trojicí programů. AnoMOTION - pohybů pro kvalitní a efektivní praní V překladu „pohybů“. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Priamy pohon zaisťuje úsporu energie, . Záruka se vztahuje pouze na motor jako takový.


Jestli ne, tak budete mile překvapeni automatickou pračkou LG F74A8QDS, která je. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Pračky bazar: lg.

Objevte naše výkonné pračky s mnoha funkcemi, to vše . Hlavní předností této pračky je velmi nízká spotřeba, který . LG F62J6WY1W bílá za akční cenu. Nabízí let záruku na motor direct drive s přímým pohonem, velmi tichý provoz a dostatek programů. Vyber si podobný produkt z kategórie: Práčky. Parní pračka LG FW94J7VYplatné do: 17.


Konstrukčně je tento motor odlišný . Sušičku můžete postavit na pračku pomocí spojovací sady, která je součástí balení sušičky. Pračka LG F72A8QDS - Pračka LG F72A8QDS . LG F84J8TS2W, Zjisti cenu, , , , , , , , Recenze. Je ňou práčka LG F94J7VY1W, ktorá pochádza od svetoznámeho. V našem porovnávacím testu praček najdete také informaci, zda pračka má nebo nemá průhledné víko bubnu.


LG nulová spotřeba energie v pohotovostním stavu. Standartní cena za parní pračku LG F72J7HY1W je nad tisíc korun. Automatická pračka LG typ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky