piatok 16. júna 2017

Plážová osuška

Plážová osuška má jednoduchý štýlový dizajn, výraznú farebnosť a kvalitný. Tak nezabudnite so sebou plážovú osušku , ktorá má viacero využití. Vyberajte z našej ponuky plážových osušiek.


V tejto kategórii nájdete veľa krásnych osušiek, ktoré sa stanú vaším obľúbeným doplnkom nielen pri vode. Veľká plážová osuška v modročiernom prevedenie s motívom kotiev o rozmere 100×1cm.

Osuška je vyrobená zo 1 kvalitné česané dlhovláknovej bavlny. Pre túto sezónu sme pre Vás pripravili modernú neopakovateľnú kolekciu vysoko kvalitných plážových osušiek. Plážové maxi osušky majú výrazné sýte farby a . K tomu, aby Vás nikdo nepřehlédnul a vypadali jste stylově, Vám nabízíme plážové osušky v pestrých barvách.


Vyberte si z rozměrů, které Vám budou nejlépe . Velká plážová osuška v černo-tyrkysovém provedení s motivem delfínů o rozměru 100x1cm. Hledáte plážová osuška 100x180?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Vybrali sme širokú škálu výrobkov, ktoré ponúkame za nízke ceny. Tyto velké plážové osušky jsou vyrobeny z kvalitní bavlněné příze. INTERSPORT, plážová osuška.


Z široké nabídky si každý vybere. Tyto opravdu velké osušky přinášejí maximální pohodlí ať už je využijete na dovolené u moře, u rybníka, . Zažijte dlouholetou tradici a kvalitu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Měkoučká velurová vrchní strana a savá spodní strana z froté. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Dětská plážová osuška s motivem Spidermana. Dnes ušetríte 2€ vďaka zľave. Nádherné plážové osušky z vysoce kvalitní bavlny ve svěžích zářivých barvách. Okraje jsou zpevněny hustě tkanou bordurou.


Novinka v našem sortimentu. První maskovaná reklama, tentokrát na pláž.

Slušet bude nejenom vojákům, ale i doma. Romantiku mořských dálek Vám bude připomínat tato osuška ze 1 bavlny s krásným námořnickým . Kvalitní měkoučká osuška s velmi . Bavlněné plážové osušky s logem Ferrari. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Osuška má na modré lícní straně nápis Hello Sunshine, ten je vyveden v tyrkysové, z rubu je vše . Okrúhla plážová osuška s tlačeným motívom na velúrovej prednej strane a so zadnou stranou z bavlneného froté.


Greno osuška plážová Happy Frog 70x1cm. Ideální společník k vodě.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky