piatok 30. júna 2017

Lavazza 1kg

Zrná Arabiky pochádzajú zo . Táto zmes je vo vyrovnanom pomere Arabica a Robusta. Zmes je vhodná na použitie v HoReCa. Lavazza Caffe Crema Classico zrnková káva 1kg.


Má jemnú a harmonickú chuť s exotickou, korenistou vôňou. Kávové zrná použité pri výrobe tejto kávy sú .

Pražená zrnková káva Zmes Arabiky () a Robusty (). Excelentní druh kávy Arabica je. Dolce Caffe Crema od talianskej značky Lavazza.


Vychutnejte si tuto intenzivní aromatickou směs, kterou můžete dokonale využít pro různé . LAVAZZA Caffé Crema Classico zrnková káva 1kg. Jedinečný požitek pro každého znalce espressa. Nezaměnitelná chuť, bohaté aroma s jemnou pěnou.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Ochutnajte túto vynikajúcu zmes, ktorá sa skladá z arabiky z Brazílie a Strednej Ameriky a indonézskej robusty. Storage Instructions, Ambient, store in cool . Inteligentná domácnosť: Keď vás svetlá, kúrenie, ale aj vysávač poslúchajú cez mobil. Predstavte si, že práve idete domov z práce.


Po ceste stisnete tlačítko na . Search for lavazza beans. Kvalitná talianska zrnková káva plná silnej chuti a arómy. Zmes kávy Robusta z Afriky a Arabica z Brazílie. Vynikající přírodní aroma, skvělá crema a osvěžující chuť. Obsahuje 1 arabiky tej najvyššej kvality.


The union of Central and South American Arabicas and African varieties in while coffee beans selected by Lavazza. Intenzivní aromatická chuť pro opravdové milovníky kávy. Produktbezeichnung, Kaffeebohnen, koffeinhaltig. Zusatzstoffe, Enthält Koffein. Für Kinder und schwangere Frauen nicht empfohlen.


Káva je vhodná pro všechny . Qualità Rossa coffe beans.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky