štvrtok 8. júna 2017

Knižnica biela

Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Knižnica GISLINGE políc biela. Biela knižnica z borovicového masívu Støraa Annabelle, šírka 2cm. V obmedzenom priestore stačí jeden úložný diel, ktorý.


B nebo sklenené dvere 58.

Tu nájdete ako lacné knižnice, tak štýlové a moderné knižnice, ktoré oživia. Ponúkame ju v najrôznejších farbách a spracovaniach. Táto elegantná knižnica má jednoduchý, ale nadčasový dizajn a do vašej domácnosti dodá . Moderná knižnica je vyrobená z kvalitnej MDF v bielej farbe. Biele farebné prevedenie vo vysokom lesku.


Nový rad designového študentského nábytku. Komody, regály, písacie stoly Henry, postele, police - to je. Nordic je kolekcia nábytku nábytok v škandinávskom štýle vyznačujúci sa čistou formou a prírodnými farbami, . V internetovom obchode s nábytkom Tempo Kondela nájdete tie pravé knižnice do Vášho bytu.

LED osvetlenie, 60x195x39. Je tvorená štyrmi policami na knižky, dekorácie alebo iné drobnosti. Na predaj kusy novej bielej knižnice 175x60xcm.


Cena Eur za kus alebo Eur s dovozom v rámci BA, SC. Rozmer tejto fototapety je predurčený na nalepenie a skrášlenie dverí. Fototapetu je však možné použiť na všetky hladké povrchy - sadrové . Predám tri úplne nové knižnice rozmerov 175x25x60cm.


Pefektný stav - knižnica je ešte zabalená, dá sa ľahko prepraviť v aute. Miesta na knihy nie je nikdy dosť! Preto ponúkame krásnu knižnicu v štýlovom bielom prevedení, ktorá bude vždy vyzerať perfektne! Našli sme Biele knižnice vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od €. Obľúbeným produktom je Sada bielych dvierok ku knižnici Støraa Versaille . Miesto na vaše knihy či úložisko drobných dekorácii.


Drevená knižnica biela patina, pre náročného klienta. Dodržujeme tradície výroby nábytku ale dávame mu novú iskru. V obývacej izbe sa úložný priestor rieši rôzne a to buď rôznymi skrinkami, poličkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky