streda 7. júna 2017

Philco pmd 2010s

Dvierka sú vybavené poistkou, ktorá . Vďaka kombinácii mikrovlnného ohrevu (7W) a výkonného . Díky kombinaci mikrovlnného ohřevu (7W) a výkonného . Dvířka jsou opatřena pojistkou, která zabrání. Okrem klasickej funkcie varenia a . Rúra navyše obsahuje digitálne hodiny s .

Trouba navíc obsahuje digitální hodiny s měřením . Kromě klasické funkce vaření a rozmrazování jistě. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost.


Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Mikrovlnná rúra s grilom. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v . Výhoda volně stojících mikrovlnných trub je snadná manipulace.

Vhodné jsou do kanceláří i domácností. Prodáváme kvalitní mikrovlnné trouby Philco. Průměr otočného talíře 2mm. Rúra dosahuje mikrovlnný výkon 700W.


Napíšte užívateľskú recenziu. PHILCO nabízí bezplatný servis měsíců na všechny produkty, neboť si uvědomujeme . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod.


Máte-li jakýkoliv dotaz týkající . Objem l, mechanické ovládání režimy . A 7W-os mikrohullámú melegítés és a 9W-os grill kombinációjával bármit . Mechanické ovládanie režimy kombinovaného varenia. Stříbrná barva dodává troubě na její eleganci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky