pondelok 5. júna 2017

Chladnička beko rdm 6126

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Objem chladničky je 1litrov, objem mrazničky litrov.


Za pozornosť stojí aj energetická . Predstavujeme vám túto veľmi praktickú a úspornú chladničku od spoločnosti BEKO. Vďaka svojej veľkosti je ideálnym pomocníkom pre menšie rodiny, ale . Kombinovaná chladnička s mrazničkou umiestnenou hore. Chladnička s tromi policami z bezpečnostného skla a zásuvkou na zeleninu. Na chladiacej časti je umiestnená. Ideální pro každou domácnost, chatu i kancelář.


Hrubá kapacita chladničky : 1L. Umiestnenie mrazničky: Umiestnený hore, Čistá . Domáce elektrospotrebiče BEKO. Produkt již není v nabídce. Osobní odběr na pobočkách. Kompaktní kombinovaná chladnička Beko, která se vzhledem k objemu 1l . Všechny aukce Hodnocení O mně Přidat k oblíbeným RSS Kontakt Ceník dopravy a balného kurýrní služba 5Kč kurýrní služba s dobírkou 6Kč Kurýrní . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Klimatická třída: SN Počet kompresorů: 1. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Nakupujte výhodně s eMimino. Poličky priečinka chladničky. Antibakteriální těsnění Těsnění ve dveřích je obvykle těžké udržovat v čistotě, což z něj dělá ideální prostředí pro růst bakterií.


Automatické odmrazovanie chladnicky ? Výdrž bez proudu, hod. Všetky informácie, ako je .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky