štvrtok 29. júna 2017

Krabice na mieru

Vytvoríme vám krabice na zákazku podľa Vami zvolených rozmerov, formy či farby. Pridáme text či tlač s logom. Na zákazku vyrábame krabice na mieru pre jednotlivcov aj pre firmy.


Pre nezáväznú cenovú kalkuláciu vyplňte nižšie uvedený formulár. Obaly a lepiace pásky na mieru. Ponúkame rozsiahly sortiment kartónových obalov z troj až sedem vrstvovej lepenky.

Krabice a kartonáž na zakázku. Schachteln die die diese Abmessungen. A ak ho nenájdete, vyrobíme ho pre vás na mieru. Nájdete v ňom klasické klopové kartónové krabice a iné kartónové obaly vyrábané podľa štandardnej . Ponúkame výrobu kartónových krabíc na mieru , v rôznych množstvách a veľkostiach. Presne podľa Vami požadovaných rozmerov vieme vyrobiť krabice , kartóny a obaly z katalógu fefco_sm.


Máte perfektný výrobok a potrebujete ho zabaliť? Vyrobíme vám krabicu s plnofarebnou potlačou presne na mieru ! Obal môže mať podobu jednoduchej krabice z lepenky ale aj .

Je vyrobená zo smrekového dreva a bukovej preglejky,natretá prírodným voňavým včelím voskom. Stačí mi poslať škicu alebo výkres. KLOPOVÉ KARTÓNOVÉ KRABICE. Výrobky z vlnitej lepenky a iné.


Lepenkové výseky a preklady na mieru v rámci komplexného riešenia. Vyrábame klopové krabice , krabice s vekom, mriežky, . Objednajte si pizza krabice na mieru cez online formulár. Nízke ceny, rýchle dodanie. Výber rôznych typov krabíc s možnosťou.


PACK v tejto kategórií svojím zákazníkom ponúka skladacie krabice podľa celosvetového štandardu FEFCO a GALIA, CKD boxy, kartónové trubice, kartónové . Pizza boxy vyrábame a dodávame v typizovaných rozmeroch s rovnými alebo šikmými rohmi. Pizza krabice spĺňajú náročné kritériá pre obaly, sú cenovo . Potrebujete vyrobiť kartónovú krabicu priamo na mieru ? Radi vám poradíme aj s technickým riešením. Už rokov balíme Vaše produkty.


Alarmy Skrinky, krabice. Plexi krabice , plexi boxy na mieru od európskeho výrobcu z plexiskla v rôznych farbách aj s potlačou podľa Vašej požiadavky. Lepenkové škatule ( krabice ) s chlopňami na mieru - prepravné obaly pre .

Kartónové boxy, preklady, krabice s potlačou a potlačené obaly.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky