utorok 27. júna 2017

Whirlpool acm 822 ne

Energetická efektívnosť, nízka spotreba energie, krátky čas varenia, flexibilné varenie, bezpečnosť a jednoduchá údržba - to sú hlavné výhody indukčných . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Výkonná sklokeramická indukčná varná doska, ktorá ponúka štyri varné zóny s maximálnym celkovým príkonom . Bez rámečku, s možností zabudování zabudování do roviny v kamenné , nebo akrylátové desce. Booster na jednej platni, .

Hodnotil uživatel, průměrné hodnocení z 5. Free delivery and returns on eligible orders. Skladom (zistiť dostupnosť tu) Piešťany . Whirlpool Főzőlap boltok, képek. Vestavná indukční deska pro rychlou a bezpečnou přípravu oblíbených pokrmů.


Marek Proche Zákaznická podpora. Typ varné desky: Indukce Ovládání: dotykové. Umístění ovládání: vpředu.

Provedení desky: sklokeramika. Deska má časovač i dětskou pojistku. Povrch desky je vysoce odolný sklokeramický . TENTO VÝROBOK JE OD DISTRIBÚTORA PRE SLOVENSKO ! U NÁS MÁTE VŽDY ISTOTU ZÁRUKY, . ACM 8NE varná doska ind. Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Pouze osobní odběr zboží. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Vámi požadovaný obsah je přístupný pouze členům portálu MediPool. Pakliže jste již naším členem, přihlaste se. V opačném případě se prosím registrujte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky