piatok 9. júna 2017

Prenosne plynove variče

Prenosný plynový varič Alpen Camping 2vna propán-bután i kartuše Vybavte sa na letné kempovanie a výlety. Ak idete na dovolenku využijete kartuše. Univerzální plynový vařič nejen pro vyznavače turistiky.


Kempingové variče Bradley Smoker Light my fire MSR Coleman a ďalšie. Hledáte plynovy prenosny varic ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Robustný a stabilný plynový varič , ktorý znesie veľkú záťaž. Rybársky kempingový varič THUNDER v kufríku Prenosný varič v praktickom prenosnom kufríku. Ponúkame ucelenú ponuku plynových varičov od značiek Campingaz, Coleman, Primus a ďalších. Campingové vařiče Bradley Smoker Light my fire MSR Coleman a další.


Plynová flaša nie je súcast výrobku. Skvelé ceny a dodanie do druhého dňa z . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a.

Tento kompaktný prenosný varič ponúka celý rad možností využitia ako . Praktický varič , na ktorom si spoľahlivo pripravíte akékoľvek obľúbené jedlo. Veľmi vhodný pre kempovanie, na záhradu či terasu, na rybárčenie a na výlety. Jednorazová plynová kartuša typ MSF-1a určená pre prenosné kempingové varič e, plynové grily, lampy a ohrievače. Stolní plynové vařiče , kemping. Ventilovú kartušu je možné jednoducho.


Vařič Primus OmniFuel II je univerzální vařič na plyn , benzín, naftu, petrolej i. Kompaktní přenosné a cestovní grily. Vybrali jsme pro vás pár . Grily a přenosné vařiče Přenosné kempingové vařiče. Skládací plynový vařič pro kartuše s ventilem a závitem, stabilní konstrukce, ma. Kempingový plynový dvouplotýnkový vařič s dvěma oddělenými hořáky. Predám čisto nový a nepoužitý celoliatinový prenosný varič s plynulou reguláciou plameňa a so šrobovateľnými nožičkami.


Přenosný jednohořákový stolní vařič pro kempování a pikniky. Povrchová úprava horáku je . Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na. Do kempovej výstroje nejedného mototuristu patrí aj prenosný plynový varič.


PLYNOVÁ KARTUŠ kusů náplň 400ml.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky