piatok 30. júna 2017

Gorenje fdk 24 dw

Velkou výhodou této sušičky je 5 . Na výškovo nastaviteľných plátoch o priemere 3mm usušíte vaše . Ale ako zahnať chuť na jahody? Nasušte si v lete všetko sezónne ovocie aj nazbierané dubáky z lesa. A vás pak žádný recept ani . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s. Je vhodná na sušenie ovocia, zeleniny, húb, či byliniek. Prehľad o stave sušenia . GORENJE FDK DW sušička na ovocie. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Příkon 2W Průměr plata. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní .

Velká nabídka kvalitních sušiček. U nás máte také jistotu, že v . Gorenje FDK DW bílá za akční cenu. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Sušička potravin podnosů, výškově nastavitelných.


Otáčející se sušící pláty: NE Počet sušících plátů: 5. Regulace teploty: ANO Provedení výrobku: bílá barva, plast. Olcsó FDK24DW Aszalók árak, akciók. Sušení je jedním z nejstarších a nejzdravějších způsobů uchovávání potravin. Sušením dochází k dehydrataci (odstranění vlhkosti) z potravin. Abyste byli v suchu, až vás dožene mlsná.


S touto sušičkou ovoce získáte plátů na sušení, ovoce můžete sušit až 1hodiny, má elektronické ovládání, . Určitě si vyberete také další Sušičky ovoce výrobců CONCEPT, ECG, Esperanza SDA. Iako se podaci osvježavaju .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky