streda 7. júna 2017

Velky hrniec

Hrniec vyrobený vo Francúzsku pod . Rad objemných hrncov Living značky Banquet v nerezovom prevedení je určený pre veľké varenie. Kastról smaltovaný bez pokrievky využijete predovšetkým na prípravu väčšieho množstva pokrmov, pri zabíjačkách…. Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů.


V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro .

Sada tří plastových vík na hrnce Tefal Ingenio. Kvalitný, veľký smaltovaný hrniec s pokrievkov na varenie polievok, gulášu, kapustnice a . Hrnce BerlingerHaus Tefal Tescoma lamart a ďalšie. U nás si vyberiete - hrnce a kastróly smaltované aj nerezové, jednofarebné, aj s dekorom.


Smaltované hrnce , nerezové hrnce , teflónové hrnce , titánové hrnce , sady hrncov. Veľké a malé smaltované hrnce na guláš, polievku, kapustnicu a iné. Velké hrnce nadměrných objemů se hodí jak pro profi použití, tak pro ty, kteří rádi doma vaří ve velkém. Hrnce a pokrievky, kuchynský ria kastról, príprava jedla, varenie, nerezové hrnce , hrnce a riad pre školské jedálne, školské kuchyne, vývarovne, . Pre rodinu sa hodí väčší tlakový hrniec , ale nie vždy je za potrebu variť vo veľkom a preto si môžete zaobstarať ako veľký , tak menší tlakový .

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Kuchynské smaltované hrnce a randlíky väčších rozmerov, vhodné na varenie vo veľkých kuchyniach a prevádzkach. Bezplatná inzercia, velky hrniec predaj a inzercia. Extra veľký nerezový hrniec vhodný do domácnosti aj do profesionálnej kuchyne.


Vyberte si z množstva ponúk. S kapacitou až litrov - môžete v ňom variť polievky, guláše, prívarky a pod. Tento hrniec je vyrobený z kovaného anodizovaného hliníku, vďaka tomu je obzvlášť tvrdý a odolný.


Predám starú až starozitnu konvu na mlieko plus k tomu hliníkový hrniec. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Veľký hrniec s pokrievkou o XXL veľkosti má objem litrov.


Vyrobený z nerezovej ocele s termo-sendvičovým dnom pre efektívne a zároveň rovnomerné. Stačí oddeliť dno z každého priečinka a vytvoríte tak jeden veľký priestor. Parný hrniec urobí zvyšok za vás – dôkladne pripraví jedlo v pare odhora až dolu.


Elektrický hrniec bude v tomto prípade najrozumnejšia voľba. Len si musíte rozmyslieť, aký veľký príkon potrebujete. Väčšina hrncov sa pohybuje v rozmedzí 400 . Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Môžete v ňom zavárať poháre v dvoch .

Náš silný parný hrniec Sage SFS8je veľmi pracovitý kuchynský pomocník. Varenie v pare má veľké výhody, varené jedlá si udržia všetky dôležité živiny a . Ak hľadáte najlepší elektrický hrniec , ktorý sa stane vašim pomocníkom v kuchyni , ste na správnom mieste. Poradíme vám, ako vyberať a ktoré produkt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky