utorok 13. júna 2017

Sud 200l

Plastový sud s filtrom na dažďovú vodu s objemom 200L. Predám pekný pozinkovaný plechový 2litrový sud. Bolo v ňom riedidlo, ale strašne dávno tak sa dá po vyčistení použiť aj na vodu.


Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej . Nakupujte online na Kwesto.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sud 200l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Bezplatná inzercia, sud 200l predaj a inzercia. Hledáte 2l plastovy sud ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Sud na vodu 200l s ventilom a vekom. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, .

Nabízím plastové kanistry různých objemů, 10L 20L 25L 30L. Dále kovové sudy objemu 60L, 200l. Povrchová úprava - pozink. Sud je vyroben z ocelového . L sud , pozinkovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm.


Potravinářský plastový sud 2l - hranatý, bílý. Pozinkovaný plechový sud se zátkou v plášti, objem 2l. Hmotnosť (kg) - Použitie - 2l sud - Vyrobené z vysoko odolného sklolaminátu. PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM.


Rudl na sudy 200l s pomocným kolečkem - RUDL. Rudl je určen k převážení 2l sudů. Tento model má navíc přídavné kolečko, které usnadňuje . Sudy na vodu představují ideální pomocníky pro nashromáždění a uskladnění např.


Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Nálevka na sud - 200l s víkem - Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Sud 2L na dešťovou vodu s víkem a kohoutkem Velmi odolný a pevný sud na vodu, který odolává dobře venkovním vlivům.

Součástí sudu je samozřejmě .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky