pondelok 19. júna 2017

Mlynček na hrozno cena

Vinárska technológia je najpodstatnejšia časť pri výrobe vína. Začíname mlynčekom alebo mlynkoodstopkovačom, následne lisom. Bezplatná inzercia, predam mlyncek predaj a inzercia. Kvalitný ručný mlynček na hrozno českej výroby s nerezovou násypkou.


Rozmer násypky 4x 4mm. Materiál násypky: lakovaný plech Valce: nylonové, 220mm Hmotnosť: 15kg.

Vyberáme z ponuky ceny s DPH. MLYN NA HROZNO S ODSTOPKOVAČOM ELEKTRICKÝ. Zariadenie je určené na odstopkovanie hrozna a mletie bobúľ. Kalkulačka Sledovať cenu.


Predám lis na hrozno 40cm, cena dohodou. Dlho som špekuloval, ako si uľahčiť prácu pri mletí hrozna a dorobiť motor k mlynčeku. Lisy, mlynčeky a mlynkoodstopkovače na spracovanie hrozna a iného ovocia.


Chcete olúpať pár jabĺk alebo spracovať celú úrodu?

Pasterizovať ovocné šťavy alebo výrobiť z nej víno? Máme v našej ponuke stroje na to, od drvičov na . Hľadáte mlynčeky pre rôzne potraviny? Striekaný ručný mlynček na hrozno , rozmer násypníka 800×5mm. Celonerezový elektrický mlynček na ovocie, pre mletie jabĺk a hrušiek, rozmer násypníka . Ideálny mlynček na mletie hrozna či iného ovocia.


Z násypky je hrozno rovnomerne . Lis Harvester CFP1 lit, na hrozno , s rámom empty. Mlyncek LGC smalt, na . Elektronický mlynček značkou ENOITALIA. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie mlynčeky a drviče na ovocie. Ukážeme kde môžete mlynčeky a drviče na ovocie najlacnejšie a najbližšie . Kúpim elektrický mlynček na hrozno s odstopkovačom.


Zelená prepravka na zber ovocia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky