pondelok 5. júna 2017

Plastové poháre na víno

Poháre sú opakovane použiteľné a dajú sa umývať v umývačke riadu. Vyzerajú ako zo skla, ale predsa nie sú. Kolekcia polykarbonátového barového riadu, ktorý vyzerá ako z krehkého skla, ale je vyrobená z odolného plastu , a tak. Alternatíva k sklenenému poháru na šampanské a víno.


Jednorázové plastové kryštálové tvrdené poháre.

Műanyag pohár , plastikowy kubek, plastic cup. Je načase zaobstarať si čosi pre radosť. Prepadnite s nami kúzlu minimalistických doplnkov PT . Ideálne na záhradnú párty alebo piknik v prírode: Tieto poháre na víno v kvalitnom sklenenom vzhľade sú robustné a vďaka stopke, ktorá sa dá odskrutkovať, . Pohár na víno 200ml kryštál 10ks transparentný KUPO-SK, s. Pohár kryštálový s exkluzívnym dizajnom na firemné večierky a reprezentačné. VLASTNOSTI Objem 2ml Počet ks v balení ks Počet kusov v kartóne 1ks Materiál .

Kryštálové poháre na šampanské, víno a iný alkohol. HALOMON skladací pohár na víno , 2ml Pohárik na víno s otváračom. Univerzálny tvar tohto pohára na víno ho predurčuje na použitie pre biele, červené aj ružové vína. Pohár je na nerozoznanie od skleneného pohára, jeho . Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok.


Termo-pohár Zimné obdobie 2ml. Od: 45€ Bez DPH: 21€. Verná napodobenina skla - vysoká kvalita pohárov a výrobný proces dosiahli úrovne spracovania . Plastove pohare na vino 6kusov.


Odpadá tak riziko střepů z rozbitých sklenic. ZÁHRADNÁ OSLAVA, PLASTOVÉ POHÁRE NA VÍNO ASKIN platné do: 3. Vďaka modernému Vintage dizajnu je tento pohár vyrobený z prakticky nerozbitného polykarbonátu, čo ho robí ideálnou voľbou pre párty a akcie. Vývrtka na víno s křidélky značky Stanley Rogers je skvělý pomocník každému barmanovi.


Snadno a rychle otevře plastové zátky a má také otvírák na . Cena za kus, €,.

Sada modrých plastových pohárov na víno Sunvibes Happy, 250 . Na každej párty alebo pri bazénoch je vhodné používať plastové poháre a potreby. Pripravili sme ponuku plastových potrieb, ktoré môžete pri týchto . Originálny GSI pohár na víno z odolného plastu so šróbovacou nožičkou pre ľahké a bezpečné zbalenie do akejkoľvek batožiny poslúži na vode, na horách či vo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky