štvrtok 22. júna 2017

Kombinovana mikrovlnna rura

Vstavaná kombinovaná mikrovlnná rúra BM251S7XG. Gorenje je výrobca vysoko kvalitných domácich spotrebičov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, . Kompaktná kombinovaná parná rúra so senzormi pre optimálne výsledky. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu ohrievať, grilovať, piecť, rozmrazovať, variť v pare aj kombinovať niekoľko činností naraz.


Mikrovlnné trúby Whirlpool sú charakteristické svojim nadčasovým dizajnom a mnohými vyspelými inteligentnými funkciami, ktoré zo vstavanej alebo aj voľne . Pizzu treba piecť pod grilom úplne na dne rúry , priamo na otočnom tanieri bez.

Mikrovlnná rúra sa v našich domácnostiach zabývala skoro nenahraditeľne. Kombinovaná mikrovlnka pre rodiny, kde je každý nový recept . Prezri si u nás kombinovana mikrovlnna rura a porovnaj ceny v 10. Sú na nej všelijaké ohrevy možno aj mikrovlnka.


Vnútorný objem rúry je l. To všetko poskytuje kombinovaná teplovzdušná rúra s mikrovlnným varením českej. Objem vnútorného priestoru (l), 34. Typ ovládania, Digitálne.

Maximálny výkon mikrovlnnej rúry (W), 900. Autorizovaná SK distribúcia. Výkon mikrovlnky 8W max. Kapacita litrov pre veľké i malé jedlá. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ RÚRA. Prehľad všetkých predností produktu - Rúry na pečenie s mikrovlnnou rúrou. Využiteľný objem rúry: l. Kompaktná rúra kombinovaná s mikrovlnami: umožní vám dosiahnuť perfektné. Na výběr jsou vestavné i volně. Pyrolytické samočistenie, mikrovlnný výkon max.


W, závesné rošty s 1-nás. Multiflow 360° cirkulácia vzduchu. Integrovaná mikrovlnná rúra dokáže oveľa viac než len rozmrazovať a ohrievať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky