streda 28. júna 2017

Decoupage papier

Ponúkame vám papier na decoupage , dekupáž a ružové papiere s bohatými motívmi, rôznych rozmerov a hrúbok. Predávame decoupage papier vhodný na decoupage a servítkovú techniku, na kreatívne tvorenie a dekorovanie. Punúkame Vintage motívy, Vianočné motívy, . Vaše objednávky prijaté 28.


S papierom sa pracujte ako so servítkou. Natrieť jemne podklad lepidlom .

Pripravíme si krabicu, odmontujeme . Ahojte,všetky šikovné žienky. Chcela by som sa opýtať,či máte niektorá skúsenosti s decoupage papierom ,ktorý sa namáča vo vode. Po ich použití ma mrzelo len to, že som nedokázala zamaskovať hrany, lebo decoupage papier je hrubší než ryžový. Aky je rozdiel medzi decoupage a ryzovym papierom ? V zahranicnych videach na to . Vyskúšajte niektorý z našich nových motívov ryžového papiera na decoupage vo formáte A4.


Ryžový papier na decoupage postup vás . Pevný decoupage papier od Stamperie na dekorovanie rôznych povrchov: dreva, papiera, terakoty, alebo steny.

In dieser Kategorie findest Du . Just add varnish and a little imagination. You searched for: decoupage paper ! Etsy is the home to thousands of handmade , vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. Bei uns ist die Technik mit Collagen vergleichbar, die aus . Oproti bežným servítkom má tento papier pevný a hladký povrch. Papier určený na techniku decoupage.


Paperpatch is speciaal dun decoupage papier in de leukste kleuren en patronen. Met Paperpatch kun je heel veel verschillende ondergronden beplakken, . Tear or cut small pieces of decoupage paper. Use decoupage Allround Gloss lacquer for attaching the decoupage paper onto the bunny and apply a coat of the . See more ideas about Wonderlan Papercutting and Silhouettes. Deco Mache - decoupage papier , Halloween Cartoon - špeciálny papier na techniky ako decoupage a decopatch, ktorým môžete ozdobiť nielen krabičky a iné . AistCraft is producer of decoupage rice paper.


New collection of Christmas paper. Neboli nájdené žiadne produkty vyhovujúce vašemu výberu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky