streda 21. júna 2017

Debničky na ovocie

Ak máte záhradku, viete, že debničiek nie je nikdy dosť. Farmárske debničky plné sezónneho ovocia a zeleniny prevažne z miestnych fariem a sadov. S nimi máte vždy dopravu zadarmo! Prepravka na ovocie a zeleninu OZ-S nosnosť kg.


Debničky sú skvelým pomocníkom na prepravu i skladovanie. Sú kompaktné, dajú sa poskladať na seba a vďaka vyrezaným otvorom na držanie aj ľahko .

Najpoužívanejšia prepravka na uskladnenie a prepravu ovocia a zeleniny. Vyrobené z masívneho smrekového dreva najvyššej kvality. Rozmer: 6x 4x 2mm. Pevné vyhotovenie a hladký povrch. Pretože veríme, že jedlo je srdcom nášho života.


Objednáte si debničku čerstvých potravín. My ich vyzdvihneme na farmách. Debničkový predaj čerstvej zeleniny a ovocia pre ľudí na Liptove.

Ružomberok - Liptovský Mikuláš - Liptovský Hrádok, a okolité obce. Vás najkvalitnejšiu dostupnú zeleninu a ovocie vypestovanú v okolí, so zreteľom na čerstvosť, zrelosť a tým plnú výživovú a . Hruška - 80e za kilo Jablko - 50e za kilo Možný osobný odber v Nitre alebo v Nevericiach. Vlastné PREPRAVKY výhodou.


Zvyčajná farba: zelená, čierna. Nakupujete čerstvú zeleninu a ovocie na trhu? Keď ochutnáte tovar z debničiek , možno sa vám už nebude chcieť vytiahnuť päty.


Mnohé firmy vedia do debničky okrem čerstvého ovocia a zeleniny pribaliť aj iné suroviny – vajíčka, mäso, mliečne výrobky či zaváraniny. Ponúkame regionálnu zeleninu a ovocie od miestnych farmárov, tradičné. Tradičná zeleninárska prepravka je dlhoročne používanou prepravkou primárne na uskladnenie a prepravu ovocia a zeleniny.


Tento úspešný produkt je . Stohovateľná plastová prepravka na ovocie , zeleninu s nosnosťou kg. Farba podľa aktuálnych zásob. Hmotnosť prepravky - kg.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Poznámka: Vyrobím debničky rozmerovo podľa vášho želania. Vyberte si z množstva ponúk.

Veľmi sa mi páči, keď ovocie a zelenina vyzerajú reálne, zašpinené od blata, jablká sa umelo nelesknú, hruška je niekde obitá. PLASTOVÉ PREPRAVKY NA OVOCIE A ZELENINU Plastové repravky potravinárske - prepravky na zeleninu a ovocie. Potravinárske prepravky sú vyrobené zo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky