piatok 30. júna 2017

Ručný mixér tefal

Je kvalitne spracovaný, výkonný a má veľmi jednoduchý, čistá dizajn. Je to kvalitný a výkonný kúsok, ktorého pomoc určite oceníte. Je kvalitný a výkonný, a určite nájde uplatnenie aj vo vašej kuchyni.


Tefal Ručný mixér Používateľské príručky. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov. Mixéry a šlehače značky Tefal. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Bude vašim skvelým pomocníkom v kuchyni pri . Ušetrite na vykurovaní s programovateľnými termostatickými hlavicami. Teplo a pohodlie je pre každého človeka veľmi dôležitou súčasťou života. Tento ručný šľahač je pova. Ručný šľahač Ručný šľahač so štyrmi rýchlosťami v bielom prevedení, s rýchlosťou Turbo a šľahacím metlami z nerezovej ocele.


Typ mixéra, šľahača: ručný . Pre väčšiu všestrannosť sa dá mixér používať bez misy a držiaka. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Pozrite sa, v čom vyniká tento skvelý smoothie mixér. Príkon 4watt, Nádoba , Šľahač , Počet rýchlostí Turbo. TEFAL víčko plniaceho otvoru mixéra BL300.


MOULINEX , TEFAL mixér – náhradné diely. Motor v tele prístroja s výkonom 4W má 5 . Se šlehacími metlami připravte lehčí směsi jako vaječné bílky, majonézy nebo omáčky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky