utorok 6. júna 2017

Fiskars sekera

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Všetky naše sekery sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov za výborné ceny. Nezastaví sa pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva.


Doprava zdarma Dárek zdarma. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Univerzální použití - pro přípravu palivového dříví, pro . Nová geometrie čepele a nový . Keďže sekera prechádza bez pretínania pomedzi vlákna dreva, aby. Porisko z trvanlivého polyamidu FibreComp vystuženého sklennými vláknami, . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Představili jsme nový model X2 a tak u nás nyní můžete vybírat z nejširšího sortimentu seker, jaký jsme kdy nabízeli. Nabízíme perfektní sekeru pro velké i .

Fiskars X25-XL patrí do dokonalej rady sekier pre. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Nejvyšší standard kvality a zpracování pro všechny práce.


Sekera se snadno používá jednou rukou. Sekery a píly nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Díky svojí unikátní konstrukci skvěle . Jsou lehké s vynikajícím designem a stabilitou pro bezpečnou . Cena bez DPH: 7Kč 2EUR. FISKARS X- XXL: doručení domů nebo na prodejnu.


Vonkajšia dĺžka, 4mm, 6mm, 7mm, 7mm, 9mm. Kvalitní ostrá čepel, materiál topůrka snižuje únavu při práci. Dodává se s plastovým pouzdrem kryjícím ostří.


Dodací lhůta (dny), Skladem kdy zboží dostanu? Malá, lehká a účinná sekera, kterou můžete snadno nosit v batohu, nebo na opasku. Lehké topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci .

Naše ocenené sekery dokážu rozseknúť poleno jednou ranou. Tyto sekery jsou téměř nezničitelné, ostré jako břitva a mají perfektní .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky