utorok 5. júla 2016

Vysuvny vesiak

Výsuvný vešiak na nohavice s tlmením, medzi boky, strieborný. MJ = ks, dĺžka výsuvného vešiaku = 3mm. Nábytkový vešiak výsuvný 3mm. Určené pre vešanie odevov v šatníkoch a vstavaných skriniach.


C (rozteč medzi príchytmi) = 320mm.

Dištančná kocka na vešiak výsuvny na nohavice, ks. Dostupnosť: Zadaná pri variantách. DPH: € cena s DPH: €. Ponúkame posuvné kovanie na vstavané skrine, porez drevotriesky na mieru a hranovanie a posuvné dvere na mieru pre vstavané skrine pre každého.


Montážna strana zo spodnej časti police. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: SKLADOM.

Quadro - materiál oceľ - povrchová úprava - strieborný . S plastovým klzným vedením pre montáž pod horným dnom skrine. Materiál: oceľ, hliník, plast. Ponúkame kovanie nielen na posuvné dvere, vstavané skrine a kuchynské linky.


Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Viacúčelový vešiak vám pomôže . Predám nový šatník v prevedení JAVOR so skladacími dverami a skrytým vedením, vxšxh - x x 6m. Nižšie si môžete vybrať z ponuky.


DRO výsuvný vešiak na utierky 325mm. Rozmery: Dĺžka: 350mm, 400mm, 450mm, 500mm. Výsuvný dvojramenný vešiak na utierky TOWELO s ložiskovým výsuvom ramená vešiaka sú z drážkovaného hliníku možnosť namontovať na bok alebo zo . Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom kovaní nielen pre domácich majstrov, ale aj pre maloobchodných zákazníkov. Len u nás nájdete tie najkvalitnejšie . Doplnky vždy zušľachťujú dané priestory, prvky alebo plochy. O to cennejšie sú vlastnosti doplnkov, ktoré spravidla uľahčujú prácu alebo nejako zvyšujú.


Tento vnútorný sortiment Vám umožňuje si poskladať skriňu do svojej kancelárie podľa svojich predstáv.

Prezri si u nás vesiak vysuvny a porovnaj ceny v 10. Vešiak výsuvný, 2mm, chróm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky