piatok 15. júla 2016

Dub sonoma postel

Manželské postele a jednolôžka v trendovej farbe dub sonoma. Spánok nie je luxus, je to nevyhnutnosť. Ale prečo by spánok zároveň nemohol byť luxusný? Odporúčame vám dopriať si . Hledáte postel dub sonoma ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

V modernom farebnom prevedení dub sonoma a biela sa hodí k stenám v tmavých aj svetlých farbách, . Doprajte vášmu domu nádych prírody v prevedení dub sonoma. Viacúčelová zostava NORTY vám zariadi celý dom a vytvorí tak príjemnú jednotnú atmosféru. Vyrobená je z kvalitnej DTD fóliovanej v kombinácii dub sonoma a biela.


Súčasťou dodávky sú aj dva nočné stolíky. Prispeje vám k pohodliu a ničím nerušenému spánku. Dlhú životnosť nábytku zaručujú kvalitné materiály, ktoré boli.


Posteľ je dodávaná bez roštu a matraca. Pak se vám jistě zalíbí postel Agustyn v přírodní barvě dub Sonoma.

Součástí postele je rošt. Barevné provedení je v oblíbené barvě dub Donoma. Postel Vista 140x2- dub sonoma.


Moderná a praktická manželská posteľ s tromi zásuvkami a regálom v cene! Spacia plocha: 160x2cm. Popis: Jednoduchá elegantná posteľ s roštom bez úložného priestoru . Kvalitný slovenský výrobok poskytuje úložný priestor v podobe zásuviek. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Manželská posteľ MARKOS od distribučnej spoločnosti Renar Meble je vyrobená v klasickom, ale elegantnom dizajne so šírkou 1cm.


Kolekce NORTON - Nábytek kolekce Norton je vyroben v barvě dub sonoma z LDTD tl. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Vyobrazená varianta: noční stolek vlevo.


Farebné prevedenie: dub sonoma. Rozmery (ŠxHxV): 95×203×7 cm. Dětská postel s úložným prostorem z lamina o síle 16mm z kolekce Teyo. Hrany lamina chrání ABS o síle 5mm. Výškově nastavitelné jednolůžko Carol je díky své vyšší ložné ploše vhodné i pro starší lidi.


Rošt není součástí postele , vhodné pouze pro rošt v rámu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky