pondelok 11. júla 2016

Kálačka fiskars

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Fiskars sekery na kálanie slúžia na spracovanie. Môže sa použiť aj ako kladivo.


Gumená ochrana chráni násadu, zabraňuje vibráciám pri minutí pňa.

Hmotnosť kalača je kg. EAN: Garancia ceny, Našli ste inde na internete nižšiu cenu? Kalače sú tvarované a vyvážené tak, aby ste poleno ľahko . Materiál je z kovanej a kalenej ocele.


Unsubscribe from Jozef W. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Stabilná rúbacia plocha z polyméru s kovovým krúžkom.

Tlmí vibrácie pri nárazoch. Posiadam do sprzedaży nowy oryginalny nigdy nie użyty siekieromłot firmy FISKARS. Stav: nove vlastnosti výrobku: Capin má dlhú rukoväť, takže je ideálny pre kontrolu zdvíhanie a prenášanie . Držanie v ruke a presnosť vedenia: fiskars - kálačka : 2:0.


Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Kálačka so slovenskou drevenou násadou. Vcera dosla kg kalacka KLYSLAG od Hultafors, absolutna spokojnost,.


Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt. Kvalitní leštěné kálačka a sekery. Vyberte si najbližšieho dodávateľa na produkt: kalačka. FISKARS FISKARS kálačka štiepacia Predajca: NÁRADIE DOLNÝ KUBÍN ELEINŠTALA FISKARS. Vertikální štípač dříví Scheppach HL 8se štípacím tlakem tun.


Väčšie káľačky majú viditeľné oddeľovacie tvarovanie. Náradie disponuje dĺžkou. Pákové nožnice WOLF Bypass-Astschere RR 900T. Hubert Žarnovičan, Hamuliakovo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky