piatok 22. júla 2016

Papierova krabica

Krabica z trojvrstvovej lepenky 400x135x210. Ponúkame rozsiahly sortiment kartónových obalov z troj až sedem vrstvovej lepenky. Kartónové krabice a ďaľšie obaly z vlnitej lepenky predstavujú lacnú . Krabice na sťahovanie nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Olejové farby LUKAS TERZIA 6x75ml - papierová krabica - sada.

Lukas TERZIA Umelecké olejové farby – študentská kvalita Starostlivo komponované farebné . Kartónová krabica 650x370x3mdoručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Darčeková krabička je vyrobená z pevného papiera. Plastový priehľad na prednej strane vám dovolí darčeky zaujímavo naaranžovať tak, aby v krabičke pekne . Vnútorná strana papierovej krabice v šedej farbe.


Jednoduché a rýchle zloženie. Recyklovateľná papierová krabica.

Tieto krabičky z papiera je možné zaradiť . Vo vnútru je vyberateľná vložka so otvormi na tor… STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Papierová krabice je ako predurčená na muffiny a cupcakes. Vyberte si zo širokej ponuky kartónových obalov s doručením do hodín. Rovnako ako lepiace pásky, aj kartónové krabice sú skvelým prostriedkom,.


Využijete ju na balenie darčekov, šatiek, svadobnej výslužky a pod. Tiež poslúži aj vtedy, keď budete robiť poriadok v pivnici či na . Preložiť slovo „ papierová krabica “ zo slovenčiny do angličtiny. Možno dekorovať pomocou farieb, servítkovej techniky (decoupage). Veľmi obľúbená papierová krabica formátu Aso šírkou chrbta 80mm. Rozmer krabice - väčšia: 15xcm.


Expedícia: do 6-pracovných dní. Pridať do Mojich obľúbených. Akrylové farby TERZIA 12xml, papierová krabica - sada. Hodnotenie: Značka: LUKAS vytvorili perfektnú kombináciu kvality a cenovej dostupnosti Terzia . Biela darčeková papierová škatuľa s priehľadným vekom a mašľou, vhodná ako luxusné darčekové .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky