pondelok 4. júla 2016

Hotpoint ariston pracka so susickou

Maximálne otáčky odstreďovania sú . HOTPOINT ARISTON AQD970F EU, práčka so sušičkou , ponúka vysoký výkon prania pri nízkej spotrebe energie. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie práčky ariston. Digitálny displej Bezuhlíkový motor - tichý . Na jeden prací cyklus se do pračky vejde až kg .

Odstraňte z pračky - sušičky veškeré obaly. Zkontrolujte, zda nebyla pračka se sušičkou během. Hotpoint - Ariston je první pračka, která je schválená.


Je málo používaná, jsem s ní velice spokojená, bohužel mi ale . Pračky se sušičkou Hotpoint. Porovnejte ceny, zjistěte. Speciální senzory umožňují pračce se sušičkou měřit množství zbytkové vlhkosti v prádle a automaticky cyklus zastaví, jakmile je dosaženo požadované úrovně .

Délka programu praní (min.) : 177. Anti-stain - Prvá voľba pre odstraňovanie škvŕn. Nová technológia odstraňovania škvŕn vás zbaví každodenných aj zaschnutých škvŕn. Jistota bezpečného nákupu, akční. Trieda účinnosti prania A , Energetická hodnota A. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Třída energetické účinnosti: A- Třída účinnosti praní: A Třída účinnosti odstřeďování: A . Spredu plnená práčka so sušičkou , Energetická trieda A, Spotreba energie 2. Potrebujete informácie o výrobku? Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Ahojte baby, tie, ktoré máte doma práčku a sušičku v jednom - akú.


Bohatá programová nabídka této pračky Vám . Tato pračka se sušičkou může být používána pouze k. PRÁČKA SO SUSIČKOU HOTPOINT - ARISTON AQD970F EU. V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou , které se mohou hodit do malých bytů, kde na sušení prádla není místo.

Práčky so sušičkou Ecotech sú zárukou vysokého štandardu účinnosti, . Provedení pračky, pračka se sušičkou. Veľké spotrebiče Práčky - sušičky Voľnestojace Práčka so sušičkou. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku Beko na výměnu ložiska. Další informace naleznete: .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky