streda 13. júla 2016

Okruhle umyvadlo na dosku

Umyvadla na desku predstavujú jeden z najmodernejších trendov v kúpeľniach. Elegantné prevedenie, čisté línie a moderný dizajn tohto typu umyvadel vás . SAPHO AMUR x 45cm umývadlo na dosku hranaté, s prepadom, liaty mramor ,. SAPHO ROUND Ø45cm umývadlo na dosku okrúhle , bez prepadu, . Ak sledujete kúpeľňové trendy, určite vám neunikli umývadlá na doske a umývadlové misy.

Keramické, kamenné alebo z liateho mramoru. TERUEL umývadlo na dosku oválne cm. S antibakteriálnou úpravou. Umývadlá , ktoré sa ukladajú na dosku. Výber umývadla brúseného na dosku už ponecháme na vás.


Okrúhle umývadlo brúsené na dosku , hranaté umývadlo. Kúpeľňové umývadlá na dosku značky KOLO sú v ponuke s povrchom REFLEX,.

Dodávané kompletné s kovovým odtokovým ventilom s bielou keramickou krytkou a montážnou . COCKTAIL obdĺžnikové umývadlo, na dosku, Reflex Kolo. Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a . Jednoduché čistenie: keramika na želanie s povrchom Reflex KOLO. Krásne okrúhle umývadlo THIN s ultratenkou… 2€ 194. Klasické, tradičné aj moderné keramické umývadlá z drveného mramoru v rozličných veľkostiach a tvaroch do každej kúpeľne.


Ponúkame aj dvojité umývadlá. Medené umývadlá - Rustikálne medené umývadlo na dosku (meď) - Waterfall na Kúpeľne Galaxy. Zápustné okrúhle umývadlo (meď). Biele stojace okrúhle keramické umývadlo do kúpeľne s prepadom a otvorom na batériu. XL Okrúhle keramické umývadlo , biele, 40xcm . Designové umývadlo na dosku je vyrobené z jedného kusu kameňa bez lepenia.


Toto luxusné kamenné umývadlo je okrúhle a ručne leštené, preto je hladké a . Okrúhle farebné umývadlá na dosku sú zdobené ručne maľovanými ornamentami a prírodnými motívmi. Navštívte náš e-hop a presvedčte sa o originalite . Punto okrúhle umývadlo na dosku , priemer 45cm, s otvorom pre batériu, pripevnené na skrutkách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky