piatok 1. júla 2016

Gril tepro toronto

Kvalitní gril s oceněním pro náročné. Gril TEPRO Toronto , Gril na drevené uhlie má zabudovaný. Elegantný gril kufríkového tvaru pre jednoduchú prípravu grilovaných pokrmov.


Príklopné veko so zabudovaným teplomerom . Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. V německém ETM TESTMAGAZIN navíc . Má smaltované grilovacie rošty, . Veľmi praktický a elegantný gril kufríkového tvaru pre jednoduchú prípravu . Masivní příklopné víko se zabudovaným teploměrem umožňuje . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Velmi praktický a elegantní gril kufříkového tvaru pro snadnou přípravu grilovaných pokrmů.

Pro ještě komfortnější grilování je nově gril vybaven inteligentním . Praktická zakrývací plachta pro Váš gril , ochrání ho před povětrnostními vlivy, před mechanickým poškozením a ochrání ho také před slunečním zářením. Vybírejte z profi modelů i praktických cestovních grilů. Elegantní gril kufříkového tvaru s velkou grilovací plochou a nastavitelnou pracovní výškou. Odklápěcí víko s teploměrem a větracími . Aj keď sa tento gril snaží kopírovať rada ďalších značiek, len TEPRO ponúka originálnu.


Katalogové číslo: DRMTORONTO. Tepro Toronto New za 116. Hledáte ten nejlepší gril na dřevěné uhlí? Jde o elegantní gril kufříkového tvaru s . Gril Toronto : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Elegantní design v kombinaci s robustní konstrukcí je zárukou pro ideální poměr designu a užitných vlastností. Stabilný masívny záhradný gril kufríkového tvaru upúta svojím atraktívnym vzhľadom. Masívny poklop zo zabudovaným teplomerom umožňuje počas grilovania .

Funkce uzení: NE Velikost roštu (cm): ,x54. Určitě si vyberete také další grily výrobců , Activa, Campingaz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky