streda 13. júla 2016

Kávovar do auta 12v

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Kávovary do auta Allride a ďalšie. Handpresso Auto Hybrid kávovar do auta 12V.


Prepočítaná cena bez DPH: 480 . Vychutnajte si espresso v pohodlí Vášho auta , nech ste kdekoľvek.

Obje6ml (cca šálků) Napětí: 12V. Mobilní kávovar do auta na 12V o objemu 1ml s jedním šálkem. Funguje velmi jednoduše a dá se zapojit do 12V zapalovače v. S kávovarem Handcoffee můžete každému nabídnout, na co má chuť. Jednoduchá obsluha, možnosť použiť mletú kávu i ESE pody, napájanie na 12V. Rychlovarné konvice do auta 12V i 24V, vařiče , varné konvice.


Praktický kávovar s napájením 24V pro použití v nákladních vozech, karavanech nebo lodích . Nevíš ještě o nějakém menším autě než mám teď?

Upozornenie: Len pre vozidlá s 12V zásuvkou vo výbave vozidla. Informace nejsou dostupné. Ručný kávovar pre prípravu čerstvej kávy, espresso a cappuccino,vhodný do karavanu.


Ako vybrať kávovar na kapsule. Káva sa stala neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Sprevádza naše každodenné posedenie s priateľmi, obchodné jednania a. Cena bez DPH : 4EUR. Přenosný expresso kávovar HANDPRESSO - napájení 12V.


Pracuje s polštářky ESE nebo. Ideální do každé lodě, nebo do auta na cesty. Tato nabídka od prodejce genebyla archivována dne 20.


V této aukci s počáteční cenou 10Kč . Je to drobný přenosný kávovar vhodný především pro cestování, který vám. KÁVOVAR NA 12V (200W 600ml), nový, nepoužitý, německý (zn. Filmer) je vhodný do karavanu, autobusu nebo náklaďáku. Nalejete do něj vodu - malá kolečka postupnět mavnou - jakmile ztmavne poslední, přestanete .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky