streda 20. júla 2016

Eta 0028 91000

PRÍSLUŠENSTVO KU KUCHYNSKÉMU ROBOTU ETAPOPIS:. Mlynček na mäso - prídavný strojček ku kuchynským robotom ETA pre jeho širšie využitie. Gratus, Mäsomlynček v kovovom vyhotovení s. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . MLYNČEK NA MÄSO K KUCHYNSKÝM ROBOTOM. Popis produktu: príslušenstvo k robotom ETA 002.


Provedení výrobku: nerez. Umožňuje zomletie všetkých druhov mäsa a rýb. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Mlýnek na maso - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o mlýnek na maso. Húsdaráló – hozzáadható gép az ETA konyhai robotokhoz a szélesebb használat érdekében.


Zobacz inne Akcesoria i części do AG najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Typ příslušenství: masomlýnek. Das Gerät kann perfekt und schnell alle Sorten des . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Gratus je jedním z kuchyňských robotů, který umí doslova zázraky. Ez a kiegészítő kiválóan alkalmas friss darálthús vagy egyéb húsos. Maszynka do mielenia mięsa - Dodatkowe urządzenie dla robotów kuchennych ETA dla ich szerszego stosowania.


Jednoduché a rýchle zostavenie. Vždy čerstvě namleté maso Nevěříte kvalitě mletých mas v obchodech? Vsaďte na kvalitu čerstvého masa, které si sami umelete. Gratus:Mäsomlynček v kovovom vyhotovení s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky