štvrtok 28. júla 2016

Cappuccino salky

Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste. Cappuccino šálka Ebenica s podšálkou. Určené pre prípravu kávy Espresso popr.


Overený tvar značkového porcelánu a hrúbka porcelánu Vám umožní si dokonale vychutnať šálku kávy.

Jak vybrat správnou velikost šálku ? V této kategorii najdete ideální šálky a hrníčky na cappuccino , překapávanou kávu nebo velké espresso s více vody. Zvyčajne sa rozpoznávajú druhy šálok na kávu: na espresso a cappuccino. Súprava termopohárov na cappuccino 2ml NERO, Blomus. Borosilikátové sklo je známe svojou vysokou odolnosťou. Vychutnejte si kvalitní kávu a cappuccino z krásných porcelánových šálků.


Vyberte si z naší široké nabídky šálků od známých světových značek jako je Villeroy . Hrnčeky a šálky s tanierikmi na kávu či čaj rôznych veľkostí, štýlov a farieb si obľúbite.

S typickými vlastnosťami perfektného cappuccina: v baristickej šálke z odolného porcelánu úžasne vynikne aróma . Barzzuz sú vyrobené z kvalitného hrubostenného porcelánu, s vypaľovaným trvácnym logom. Kvalitní šálky na cappuccino s potiskem Lucaffé Classic, kusů v balení. Kvalitné šálky na cappuccino s potlačou Lucaffé Classic, kusov v balení. Profesionálny kávový porcelán talianskej kvality od prestížnej firmy ANCAP.


Set termosklenic na cappuccino 2ml NERO, Blomus. Exkluzívna kolekcia šálok JURA, s patentom Magic Grip Porcelánová šálka bola navrhnutá špeciálne pre spoločnosť JURA medzinárodne uznávaným . Elegantní porcelánové šálky s podšálkem v bílé nebo krémové barvě pro podávání kávy cappuccino. Nejlepší espresso, pokryté nadýchanou jemnou mléčnou pěnou, posypané kakaem, přelité čokoládou, nebo zdobené profesionálním latte artem potěší oko i. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Sada väčších porcelánových šálok s podšálkami v bielej farbe. CREMA na cappuccino 200ml 6ks.


Všetci, ktorí milujú cappuccino, si ho teraz môžu vychutnať v plnej kráse! Naše cappuccino šálky majú ideálnu veľkosť na kávu s napeneným teplým mliekom. Objem 2ml (l), výška šálky mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky