pondelok 18. júla 2016

Plastové poháre na stopke

Balenie obsahuje 100ks kompletných pohárov . Pohár 200ml plastový na stopke. Na jednorázových akciách v exterieri dokonale nahradia sklenené poháre. Plastový pohár na víno, typ crystal.


Nádherné moderné poháre pre bary alebo hotely.

Dostupnosť: MOMENTÁLNE VYPREDANÉ. Od: 45€ Bez DPH: 21€. Počet kusov v balení: 6 . Jednorázové plastové poháre na stopke. Je na stopke , teda ide o decentný pohár, nerozbitný.


Elegantný plastový pohár na pivo , 3ml. Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok.

Termo-pohár Zimné obdobie 2ml. Zabudnite na ťažký sedliacky polliter a skúste servírovanie piva v elegantnom pohári na malej stopke. Je načase zaobstarať si čosi pre radosť. Prepadnite s nami kúzlu minimalistických doplnkov PT . V pamäti Ideálne na záhradnú párty alebo piknik v prírode: Tieto poháre na víno v kvalitnom sklenenom vzhľade sú robustné a vďaka stopke , ktorá sa dá odskrutkovať, . Profesionáli hľadajú toto riešenie. Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu.


Priehľadný plastový pohár s trojuholníkovou základňou na krémy, peny,. Spríjemniť si ju môžete napríklad rôznymi súpravami pohárov na nápoje a dezerty za ceny, ktoré vám zachutia. Kryštál pohár Panna cotta na stopke 150ml. Priemerne spotrebujú za rok plastových tašiek, kým Slovák viac ako 460. Boli medzi nimi napríklad aj plastové poháre na stopke na víno, . Darujem kusov plastovych poharov z toho kusy s hudobnym motivom.


Moderný, funkčný ponukový stojan na čaj so priehradkami. Coffe break plastový stojan na poháre. Pôžitok z dobrého vína, long drinku, ale aj obyčajnej minerálky s lístkom mäty je tým väčší, čím máte krajší pohár.

Ten správny musí byť úplne číry, dostatočne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky