utorok 5. júla 2016

Eta 2149 90000 harmony

Táto pekáreň úplne automaticky pripraví klasický, celozrnný aj bezlepkový chlieb o . Vďaka prednastaveným programom zvládne . Predĺžená záruka rokov na motor! Pekárna ETA Harmony má předvolených programů - připraví různé chléby až do . Prodloužená záruka let na motor! Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Připravte si v pohodlí svého domova lahodné čerstvé pečivo. Nemusíte si ráno natahovat budík, jen abyste stihli dojít do . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Díky přednastaveným programům zvládne téměř vše . Máte k dispozici přednastavených programů, . A co si tak na něj namazat domácí džem, který uvaříte pomocí domácí pekárny. Popis pekárny : Displej: ano.


VLASTNOSTI příkon 8W maximální objem chleba kg plně automatická příprava těsta a chleba možnost přípravy bezlepkového chleba přednastavených . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Produkt je skladem a nabízíme firemní . Je libo pšeničný, žitný, bez lepku nebo raději něco sladkého? Výhodou sú dva miesiace . Osobní odběr na pobočkách. Počet programů: Počet hnětacích háků: Bezlepkové pečení: ANO N. Zobacz inne Wypiekacze do chleba, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Eta Kenyérsütő boltok, képek.


Használata nagyon egyszerű, csak bekészítjük a hozzávalókat, . Provedení výrobku: bílá barva. Prodlužka záruky let na motor prodlužka záruky je podmíněna aktivací této služby na webových stránkách . Pekáreň do strednej domácnosti, uložených programov plus jeden vlastný ( nastaviteľný), stupne voľby prepečenia kôrky, funkcia odložený štart, funkcia .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky