streda 6. júla 2016

Skrinka na potraviny

Trápi vás málo miesta v kuchyni? Skriňa na potraviny je za. Vysoké skrine mohou být skvelým a praktickým doplnkom kuchynskej linky. Naša ponuka kuchýň zahŕňa krásne kuchynské zostavy, skrinky na vyskladanie i kuchynské príslušenstvo od tých najlepších výrobcov, dokonca i zo slovenskej . Hľadáte Kuchynské skrinky ?

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 2produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Základný program kuchynských skriniek, z ktorých možno zostaviť kuchyňu. Vyznačuje sa jednoduchosťou a nízkou cenou. Farebné prevedenie jasmín a cappucino.


Korpus je v odtieni šedá . Replika vyrobená ručně s použitím tradičních technologií dle originálu z 19. Vyberte si z naší široké nabídky skříněk a vytvořte si kuchyň v rohovém nebo rovném provedení dle vlastních . Kuchynská skrinka na vstavanie chladničky, alebo na potraviny.

Ako kuchynskú skrinku využijete je už na vás. Ať už vlastníte spižírnu nebo ne, úložný prostor navíc se vždycky hodí. Rychle, pohodlně a na jednom místě. Skříňky na potraviny najdete u nás.


Potravinová skriňa je rozdelená na dve časti. Vrchná časť je predelená. Nemáte místo na velkou spíž? Uskladněte potraviny v potravinové skříni.


U ATANU nábytek není problém najít kuchyňskou skříň podle vašich představ a snů. SKRINKA NA POTRAVINY platné do: 4. Kombinace dubu sonoma a krémového lesku . Rozměry (ŠxHxV): 40x210xcm. Moderní kuchyňská linka v barevné kombinaci bílá . Aj potraviny je treba niekam uschovať. Trias - luxusný a štýlový nábytok. Roletová skříňka nabízí prostor pro uskladnění malých kuchyňských spotřebičů přímo.


Vysoce kvalitní potravinové skříňky (kuchyně) pro náročné, s originálním designem a dlouhou životností.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky