streda 20. júla 2016

Gorenje sklokeramická varná doska

Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Indukčná sklokeramická varná doska SmartSense bezpečnostné funkcie časovač StayWarm . Zabudované spotrebiče sú funkčné, praktické a najlepšie vyzerajú v koloritu kuchynskej linky. Varná doska - vstavaná, sklokeramická , varné zóny s Hi-Light, dotykové . Pre funkčnú údržbu je určený . Hladká sklenená čierna doska je osadená štyrmi . Na výber máte varné zóny s rozličným príkonom a tak si . Kompletná ponuka sklokeramických varných dosiek od značiek Mora, Amica, Electrolux, Whirlpool a iných. Praktický a jednoduchý dotykový ovládací systém umožňu.


VÝSTRAHA: Keď je povrch varnej dosky alebo článku popraskaný, vypnite spotrebič a istič, aby ste . Varné desky gorenje = kombinace designu, vyspělých technologií a příznivé ceny. Gorenje Simplicity ECT SY2B. Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko.


Kombinovaná sklokeramická platňa s plynom GORENJE KC 6AC. Prevedenie (farba): Čierna Zbrúsená hrana. IT612SY2W Indukčná varná platňa powerboost. Bezpečnostné vypnutie varnej platne. Niektorí prepadli indukcií, iní preferujú plynové varné dosky.


Model ECK CLB v černém provedení je zabudován do černého rámečku. Sklokeramická varná doska. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky