streda 13. júla 2016

Stojan na tortu s poklopom

Plastový podnos na tortu s poklopom. Banquet Poklop sklenený Patisserie, 3cm. Servírovací lopárik s poklopom BRILLANTE. Ratanový podnos s poklopom cm. Tácka na tortu s praktickým poklopom umožní bezpečné prenášanie tort , .

FÖRÄDLA podnos na tortu , 3-posch, biela, mosadz . Je vyrobený z vysoko kvalitného skla odolného voči nárazu a poškriabaniu. Pasabahce stojan na tortu 32cm patisserie - lem nadol. Stojany, podnosy, taniere.


Keď sa povie francúzske bistro, okamžite sa nám vybaví vôňa čerstvo upečených croissantov, lahodnej kávy aj doplnky, ktoré vás v okamihu prenesú do . Náhradný dekorovací podnos pre stojan DELÍCIA ø cm. Niektoré podnosy sú dokonca vybavené skleneným poklopom , ktorý je nielen pôvabným .

Okrúhle, obdĺžnikové, poschodové či s poklopom. Je možné ho umývať v umývačke. Podnosy z rôznych materiálov. Sklenený stojan na tortu s poklopom.


Rozmery: priemer 26cm, výška 23cm. Vhodný na ukladanie, prenášanie a servírovanie ľubovoľného typu torty s maximálnym priemerom cm. Súprava pozostáva z dekorovaného podnosu a . Poschodový stojan na tortičky a cake pops – kapitán Žralok. Asa Selection skleněný poklop , průměr cm.


Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu, podnos a poklop je vhodný do umývačky, chladiacu vložku v. BANQUET 3-poschodový stojan na cukrovinky LAVENDER. Otočný stojan na tortu DELÍCIA DECO¤29cm. Vhodné na servírovanie torty , koláčov, syrov.


Na vysokej nohe a vrátane skleneného poklopu, ktorý hrania potraviny pred . Myslíte si, že rýdzo praktické kúsky nemôžu byť odeté v romantickom kabátiku? Podnos na tortu s poklopom Ewax Cake za eur.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky