piatok 1. júla 2016

Drevena lavicka

Rozmery:Dľžka:158cm,Výška:89cm,Hlbka:61cm. Lavička z tvrdého Agátového dreva. Hecht Classic - záhradná drevená lavička. Pekná záhradná drevená lavica, oceľová čierna konštrukcia.


Záhradná lavička Ruston je vyrobená z čínskeho dubu a liatiny.

Drevená záhradná lavička s vyklápacím stolíkom, akáciové drevo. Ponúkam na predaj kvalitný drevený stolík a lavičky z masívu o hrúbky 5cm. Predám lavičku vo vidieckom štýle, s úložným priestorom, bez povrchovej úpravy, v surovom stave.


Zahradní dřevěná lavička Venezia Zahradní lavička Venezia vyrobená z lakovaného osikového dřeva je krásným doplňkem pro Vaši zahradu, terasu nebo . XL lavička na sedenie s úložným priestorom z agátového dreva. XL Hnedá drevená dlhá skladovacia lavica -. EUR Blumfeldt Ammergau, záhradná lavica, drevená lavica, kolesá voza, jedľové opaľované drevo, 108x65x86cm. Hledáte dřevěná lavička ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Radi sedávate na záhrade, terase alebo . Predám novú pevnú lavičku z pravého dreva, pekné sústružené nohy. Predam stol cena 5e, stolicka dvojita 10e a dlha drevena Lavicka 30e. Táto drevená lavička s podložkou na sedadlo vyplnenou hustým molitanom, košíkom a priestorom na topánky predstavuje praktické miesto, na ktoré sa môžete . Impregnované, nelakované drevo. Ideálna na záhradu či balkón. Kovovou, dřevěnou z masivu, plastovou nebo ratanovou?


Inspiraci a široký výběr zahradních lavic najdete na FAVI. Praktické jsou teakové lavice s úložným . Hľadáte drevenú lavičku záhradné pre umiestnenie do tieňa košatého stromu? Alebo praktickú skladacie lavicu, na ktorú sa zmestí dostatok ľudí a ktorú môžete. Vysoko kvalitná, štýlová a veľmi pohodlná drevená lavička z neošetreného teakového . Dřevěná lavice VIKING - 200CM.


Pohodlne sa usaďte a užívajte si romantické chvíle, dôverné rozhovry i radostné chvíle s deťmi. Všetko pre váš skla dielňu a kanceláriu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky