streda 27. júla 2016

Enn2841aow

Objem chladiacej časti je 1litrov, mraznička má litrov. Kombinovaná chladnička s mrazničkou Frost Free, Ovládanie: elektronické, Odmrazovanie mrazničky: . Provedení pro vestavbu ušetří spoustu místa ve vaší kuchyni, navíc dokonale . Chladnička má funkciu rýchleho . Elegantní vestavná kombinovaná lednička, která dlouhodobě ušetří váš čas i peníze.

Nabízí totiž beznámrazovou technologii a . Elektronické ovládání, automatické odmrazování, kompresor, hlučnost dB(A). Zatím nebylo ohodnoceno ). Popis a specifikace ↓Ke stažení. Vestavná chladnička Electrolux s beznámrazovým systémem, funkcí rychlého chlazení a zaměnitelným otvíráním.


Základní informace Vlastnosti Barva Bílá Počet kompresorů Příkon (W) 1Ovládání elektronické dotykové Odmrazování mrazničky . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

S týmto úsporným spotrebičom už nikdy neodmrazujete. Navyše má aj energetické . Ledničku vám dovezeme vlastní dopravou a zdarma vyneseme do. Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze . Zakúp vstavané spotrebiče alebo kombinovanú chladničku (a ich kombinácie) a získaj až 100€ späť. Akcia platí pre členov klubu TPD rodina pri nákupe . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. FrostFree“, todėl jis niekada neapšerkšnija.


Kč bez DPH Recyklační poplatek 19Kč včetně DPH je . Approfitta degli sconti e acquista online in pochi clic! Jistota bezpečného nákupu, akční. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


S tímto energeticky úsporným spotřebičem již nebude odmrazování zapotřebí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky