utorok 19. júla 2016

Obrusy do kuchyne

Patríte medzi ľudí, ktorí si na riadne a slušné stolovanie potrpia? V tom prípade pre vás máme širokú ponuku obrusov ,. Nájdete tu ako umývateľné obrusy , tak i klasické obrusy z bavlny, ľanu ai. Kúpite ich za pár korún, ale s ich pomocou svoju kuchyňu doladíte do posledného . Krajkový obrus PVC ALTA 140x1cm.


Nádherne vyzerajú, ozdobí Váš stôl a dotvorí štýl kuchyne alebo jedálne.

Hitom do vášho bytu môže byť určite aj pekný obrus. Kuchynský obrus do kuchyne jednoducho patrí. Vhodným doplnkom každého interiéru sú kvalitné textilné obrusy s klasickým aj moderným vzorom.


Hľadáte obrus do kuchyne či jedálne na obyčajné dni alebo na sviatočné obdobia v roku? Určite Vás osloví nejeden z našej ponuky. Krásne a milé dekorácie plné farebných motívov, to je to pravé na váš stôl do jedálne či kuchyne. V tejto kategórii nájdete obrusy s rôznych materiálov:.


Hľadáte jedinečné obrusy pre každodenné či sviatočné príležitosti?

U nás si vyberiete z ponuky obrusov , ktoré vás očaria rôznymi farebnými prevedeniami a. Nostalgické obrusy , prestierania, Shabby Chic, Provence, francúzsky bytový textil , z prírodných materiálov, na Váš stôl, do kuchyne , do jedálne. Tento moderný obrus dodá Vašej kuchyni alebo obývačke štýl a eleganciu. Majte krásne zladenú kuchyňu aj s utierkou, behúňom či záclonou.


Ponúkame Vám luxusné vianočné obrusy , ktoré len tak nenájdete. Dodajte Vianociam tú správnu atmosféru . Tlačený vzor na hladkej bavlnenej látke. Doplnky- obrus teflon 40x15 7-60 C-7-603. Praktické a pekné s povrchovou vrstvou odolnou proti škvrnám.


Povrch zabraňuje pohlcovaniu kvapalín a chráni obrusy. Forbyt Vianočný obrus imelo zelená, x cm. Favoriti po lete od 99€. NAKUPOVAŤ PODĽA MIESTNOSTI.


Kvalitné prestieranie dodá vášmu stolovaniu štýl a súčasne ochráni váš nábytok pred znečistením a škrabancami. Vyberte si z desiatok farebných prevedení. Dlhý úzky obrus alebo štóla, krásne sa vynimajúca na úzkych a dlhých jedálenských stoloch, konferencných stolíkoch a komodách.


Obrus OCŠedá rôzne rozmery. Moderný obrus do obývačky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky