pondelok 4. júla 2016

Obývacia stena viki

Nábytok Viki je určený pre zákazníkov, ktorý hľadajú nízku cenu a nie veľmi moderný dizajn. Vyberte si z mnohých farebných kombinácií, zariaďte si izbu . Originálna obývacia stena VIKI v siedmich nadčasových farebných prevedeniach lesklého i matného povrchu. Luxusná obývacia stena dodávaná v matných alebo lesklých farebných kombináciách. K štyrom prvkom si v prípade pot.


Poznámka, uvedená cena bez osvetlenia, skrine VIK-a komody VIK-0 možnosť dokúpiť. Rozmery, ŠxVxH: stolík RTV VIK-04: 190x42x39 . K obývacej stene je možné doobjednať skriňu ,komodu a stolík. Stenu sa dodáva vo farbách. Obývacia stena Viki je vhodná do malých aj do vačších priestorov.


Co není vidět, je uklizeno. Moderná obývacia stena Viki je vhodná ako do malých tak aj vačších priestorov. Vhodná do malých aj väčších priestorov. Možnosť doobjednať SKRIŇU 2D za cenu 1EUR, . Stav produktu: Nový produkt.


Steny close WIP close Do obývačky close Zrušiť všetky filtre. Pridať do zoznamu prianí. Moderná BIELO - ČIERNA obývacia stena so skriňou a komodou.


Vitrínu možno vybaviť osvetlením. Možné dokúpiť komodu, skriňu, konf. Popis Štýlová obývacia stena VIKI od značkového slovenského výrobcu nábytku. V kombinácii bielej a duba san remo skvele doplní všetky interiéry.


This Pin was discovered by Wawaw W. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky