piatok 29. júla 2016

Biely botnik

DTD laminovaná, rozmery (ŠxVxH): 58x170xcm. Máte vybrané filtry: biely botnik. Díky své konstrukci je botník velmi snadno sestavitelný.


Moderný botník BOTIS TYP od výrobcu Tempo Kondela je vysoký . Sektorový nábytok RIO-botník so sedákom.

Moderná skrinka na topánky - botník v bielej farbe, dostupné aj ďalšie farby. KAPATER skrinka na topánky, biela. Botník MAXIMUS MXS-so sedákom. Pekným doplnkom do Vašich predsiení je botník jednoduchého a moderného dizajnu. Regál na obuv ODENSE biela.


Skrinka na obuv BAGENKOP 3prieh. Obsahuje dve praktické zásuvky a dve skrinky. Vaše topánky tak budú vždy .

Kapater nie je iba taký obyčajný botník. Ako bonus získate zrkadlo, ktoré je. Biela krásne dopĺňa odtieň dreva dub sonoma. Pridať do zoznamu prianí . Program GW-Prima kombinuje štýlový moderný dizajn s úložným priestorom, ktorý je v každej predsieni vždy potreba. TEMPO KONDELA SPACE botník - biely vysoký lesk.


Láka predovšetkým neprehliadnuteľnou. Vyberte si zo závesných alebo. BISSA skrinka na topánky, biela. BRUSALI skrinka na topánky biela. Rozmery (ŠxHxV): 60x24xcm.


LT na výber aj iné farebné prevedenia. FP-botník s dvierkami, čerešňa americká. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Výklopný 3-radový botník so zásuvkou vo farebných prevedeniach. Elegantný botník farby buk s jednou policou. Na vrchnej časti je uložený diel na doplnky.

Bezplatná inzercia, biely botnik predaj a inzercia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky