štvrtok 12. mája 2016

Profesionalny kavovar do kaviarne

Sme oficiálnym distribútorom značiek: La Cimbali, Faema, Astoria, Elektra. Naša spoločnosť má takisto servisné pokrytie pre kávovary la cimbali, kávovary. Hľadáte vhodný kávovar do kaviarne ? Kavovary pre kaviaren a domacnost.


Kávovary do kaviarní profesionálne, široka ponuka kávovarov našich najobľúbenejších značiek Astoria, La San Marco, Faema, výber je . Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek.

Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste. Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary. Vhodný do prevádzky kaviarne alebo reštaurácie. Profesionálny kávovar Saeco Aulika Mid j. Kvalitné talianské pákové a plnoautomatické kávovary pre kaviarne , hotely. CIMBALI PROFESIONALNY KAVOVAR.


Faema Eje profesionálny kávovar najvyššej kvality. Vynikajúca zmes kultového .

Kávovar Faema Ebol prvým, v ktorom systém manuálneho stláčania piestového. Keďže vieme, že na zariadenie novej prevádzky kaviarne sú potrebné značné. V našej ponuke ďalej nájdete aj predaj profesionálnej gastrotechniky a . Ak nie ste na sto percent rozhodnutí, máte možnosť si kávovar vyskúšať.


Po dohode sme schopní Vám profesionálny kávovar vypožičať na dva mesiace úplne . Poďte spoločne s nami a so špičkovými dodávateľmi kávovarov pripraviť . Zíde sa takých ľudí v jednej kaviarne viac a presovač JURA nestačí ani . Kávovary profesionálne - Konvektomaty, rúry, pece Varné zariadenia Spotrebný tovar Hrnce, pekáče a GN nádoby Nerezový nábytok Iné doplnky . Prenájom kávovara, technológie za odber kávy pre kaviarne kancelárie. Namontujeme Vám profesionálny pákový kávovar , elektronický mlynček a dostanete . Veľmi dôležitú úlohu pri príprave kvalitného espressa zohráva kávovar. V oblasti technológií potrebných na prípravu kávy . V gastronomických prevádzkach je správná voľba profi kávovaru veľmi dôležitá. Predaj a ponuka profesionálnych kávovarov a presovačov musí spĺňat vysoké . Inzeráty profesionalny kavovar. Bezplatná inzercia, profesionalny kavovar predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Každý kávovar nám urobí kávu, ale ak si chcete dopriať dopriať pravé. Sme presvedčení, že kvalitný kávovar a mlynček so stabilným a konzistentným mletím sú dôležitou súčasťou každej dobrej kaviarne. Kávovary, káva a profesionálny servis pre Vašu firmu a reštauráciu. Prenájom profesionálneho kávovaru DARBOMAT.


Ponúkame profesionálne kávovary.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky