streda 18. mája 2016

Odpudzovač krtkov z pet fliaš

Výskyt krtka znamená, že pôda vo vašej záhrade je v dobrej kondícii. Odkedy používame tieto vrtulky nemáme krtka a vtáky nám nežerú semená a. Vrtuľka proti krtkom a vtákom. Zo štyroch fliaš odrežeme spodok.


Solárny odpudzovač šíri pod zemou vibrácie, ktoré sú krtkom nepríjemné. PET fliaš na kovovej tyči, .

Nejvíc pomáhá to nejlevnější řešení. Hodinový manžel z Playtvak. Neviete zo svojej záhradky odplašiť krtky a už ste vyskúšali všetky známe metódy ? Naši čitatelia vám ponúkajú vlastné originálne tipy, ktoré . Z tohto dôvodu vydesiť krtkov alebo sa ich zbaviť, je nutné, pretože v stávke je.


Potom sa gramofóny z plastových fliaš pripevňujú k zemi na záhrade alebo. Ako odpudzovač krtkov vlastne funguje? Vietor bude takto upravenú plastovú fľašu otáčať a zvuky, ktoré sa cez tyč prenesú pod zem, krtko nemá rád a tak sa.


Krtka sa snažíme odpudiť alebo chytiť a odniesť do prírody,.

Každý rok mám v záhrade krtkov. Na rotačky plastové a plechové akoby prestali reagovať. Potřebujete prázdné PET láhve, lepidlo, nebo tavnou pistoli a. Solárne odpudzovače krtkov majú samozrejme svoje výhody vďaka dobíjacej batérii,. Podeľte sa s nami o vaše zážitky s krtkom a vyhrajte.


Sme do krtej diery pichli železnú tyč, na ktorú sme dali pet fľašu hrdlom. Dali sme do zeme flase obratene hore dnom a krtkovi sa to zjavne paci,. My máme v záhrade niekoľko plastových fliaš hore dnom na tyčkách, aj elektronický plašič krtkov, aj občas.


Namiesto krta som tam našiel cca potkanov väčších ako 45-tka. Máme narobené také udelátka z plastových fliaš. Do fľaše l dám pokrájanú celú cibuľu, naplním vodou a nechám cez noc stáť. Ja som kúpil solárny odpudzovač krtkov a krtko si veselo ryje okolo odpudzovača.


Vyskúšali sme už všeličo, cez odplašovače z plastových fliaš , ktoré ani nehovorím ako špatia okrasnú záhradu, ktorá má. Odpudzovač si môžeme nahradiť i tenkou železnou tyčou, ktorú. Krtkovia sú malí záhradníci, ktorí prevzdušňujú pôdu a zbavujú nás hmyzu a. Omnia zo zaváracích fliaš uviazané na motúzoch.


Pre odpudzovanie môžete použiť sírne knôty, dymovnice, karbid vápenatý,. Kosenie motorovou kosačkou 3.

Plašič zabezpečuje ekologický spôsob odohnania krtov z vašej záhrady.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky