utorok 17. mája 2016

Nerezove police do kupelne

Nevyhnutné a praktické police a poličky do kúpeľne. Vyberajte a nakupujte police a poličky na jednom mieste. Nerezové kúpeľňové poličky.


Rohová polica do kúpeľne poschodia Powerlock. Každý priestor potrebuje mať odkladacie miesta a ani kúpeľne alebo toalety nie sú výnimkou. Kúpeľňová polica s madlom na uteráky značky Bathhome.

Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix. Drôtená polica na stenu CHROM LINE chróm. TimeLife Držiak do kúpeľne police. Jednoduchá drôtená konštrukcia je vhodná do každej kúpeľne , vodeodolná a nerezová.


Jika Kúpelňové doplnky 3. Nástenná polica FORTE na dvoch úrovniach bez vŕtania. RUKOVÉ PODLAHY NEREZOVÝ KÚPEĽŇOVÝ KÚPEĽ! Poliča so zábradlím chróm.

Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne. Praktická polička do sprchovacieho kúta. So sériou doplnkov SMART budete . Najlacnejšie doplnky do kúpeľne v širokej ponuke na Bazar.


Aj zariadenie kúpeľne o vás mnohé. Kúpeľňa V pamäti Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. Wenko dávkovač mydla Pieno nerezová oceľ satinovaná. Ponúka veľa miesta pre šampóny, mýdlá, sponky apod.


Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. LUXUSNÁ KÚPEĽŇA - všetko do kúpeľne. Samodržící nástěnná police Wenko Power-Loc Elegance.


NIMCO PALLAS ATHÉNA držiaky na police (pár) 41x41x48mm chróm. Teleskopická rohová police do koupelny, lesklá. Vyskladáte do nej všetky najpoužívanejšie mydlá a šampóny, a máte všetko po ruke.


Tyto výrobky jsou vyrobeny z materiálů, u kterých je zaručeno, . Pozrite sa ako krásne vyzerajú nerezové police.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky