piatok 20. mája 2016

Akr 749

Vstavaný výsuvný odsávač pár Whirlpool AKR 7NB má šírku cm. Na prednej strane má čiernu lištu s ovládaním výkonu pomocou tlačidiel. Odsávač pár Whirlpool AKR 7IX je vhodný na zabudovanie do kuchynskej skrinky. Všechny informace o produktu Digestoř Whirlpool AKR 7IX, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Whirlpool AKR 7IX.


Hladina hluku dosahuje při nejnižším stupni dB.

Skoncujte s nepříjemnými pachy v kuchyni! Výsuvný odsavač par Whirlpool AKR 7IX krásně doplní každou kuchyňskou linku: v tradičním i moderním . Vstavaný odsávač pár Whirlpool AKR 7WH je ideálny do menších kuchýň, kde je snaha ušetriť každý priestor. Má bielu farbu, nenaruší teda vzhľad. Kuchynské spotrebiče, odsávače pár . Vestavný odsavač par Whirlpool AKR 7WH je ideální do menších kuchyní, kde je snaha ušetřit každý prostor. Má bílou barvu, nenaruší tedy vzhled.


Odsavač par Whirlpool AKR 7IX je vhodný pro zabudování do kuchyňské skříňky.

Neutrální design s výsuvnou. Umožňuje odsávání do komína i recirkulaci. Výsuvný odsávač Whirlpool AKR 7IX v neutrálnom nerezovom dizajne môžete ľahko zabudovať do skrinky nad sporákom, či varnou doskou.


Výsuvný odsávač pár Whirlpool AKR 7WH v bielom farebnom prevedení je vhodným spotrebičom do každej kuchyne. Plynulá regulácia výkonu motorom s kapacitou odsávania . Vychutnejte si lahodná jídla i jejich snadnou přípravu s praktickým pomocníkem odsavačem par Whirlpool AKR 7IX v moderním nerezovém provedení. Vestavný vysouvací odsavač par Whirlpool AKR 7NB představuje spolehlivé řešení pro příjemné vaření bez nežádoucích zápachů a výparů. En serie ventilatorer med ulike konfigurasjoner, størrelser og former, der hver av dem har sine egne estetiske kjennetegn og design. Marek Proche Zákaznická podpora.


WHIRLPOOL AKR 7NB odsávač. Hotte aspirante encastrable Whirlpool - AKR 7IX. Návod na Whirlpool AKR 7NB na stiahnutie zdarma. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Gyártó: Whirlpool Modell: AKR 7Tulajdonságok: Felsőszekrénybe szerelhető, kihúzható . Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky