piatok 27. mája 2016

Prenosny kavovar

Nové zariadenie od firmy Wacaco umožňuje človeku vychutnať si kofeínovú pochúťku kdekoľvek. Stačí naliať vodu, nasypať kávu a pomocou . Ruční kávovary Handpresso - revoluční novinka v oblasti přípravy kávy na cestách. S Handpresso kávovary si espresso připravíte opravdu kdekoliv a kdykoliv.


Handpresso Auto ESE, je cestovní kávovar , díky kterému si připravíte opravdové espresso, kamkoli dojedete. Kávovar má integrovaný kabel .

Jednoduchým pumpovaním dosiahnete tlak . Máte rádi netradiční věci? Jste zastánci alternativní přípravy kávy? V kategorii Speciální kávovary naleznete nejrůznější kávovary včetně cestovních kávovarů.


Vychutnajte si kávu v pohodlí domova vďaka rôznym typom espresso prístrojov. Vyberte si z automatických, kapsulových alebo pákových kávovarov. Na tento manuálny presso stroj dlho čakali všetci kávičkári, čo za dobré presso dajú aj dušu.


Aj oni sa totiž z času na čas ocitajú v situáciách, keď široko-ďaleko . Mini ručný prenosný espresso kávovar vhodný ako darček pre milovníkov kávy - ľahký a prenosný , výborný na cestovanie.

Jedná sa o prvý prenosný kávovar , ktorý má úplne rovnaký výkon ako hociktorý iný kávovar a dokáže vám aj mimo civilizácie a bez elektriny . Cieľom vynálezu bolo vytvoriť lacný, prenosný kávovar , ktorý by pripravil kávu veľmi efentívne a silou by nápoj napodobňoval espresso. Jeho súčasťou je mlynček, filter, prekvapkávač a termo hrnček. Prenosný kávovar Cafflano na prípravu čerstvej kávy kdekoľvek ste. Pro ty jedince, kteří nemohou být bez šulku dobré kávy ani na výletě do přírody, je tu Handpresso Wild Hybrid. Přenosný kávovar espressa.


Chcete prenosný espresso kávovar s nádržkou na vodu, alebo rátate s tým, že espresso kávovar zapojíte do vodnej siete? Také sú GSod La Marzocco, Mina . Pro milovníky kávy, máme mini přenosné presso. Pak na svých cestách určitě uvítáte jednoduchý, lehký, elegantní, ale hlavně kompaktní cestovní kávovar z nabídky ŠKODA Originální . Je to drobný přenosný kávovar vhodný především pro cestování, který vám připraví opravdové espresso kdykoliv a kdekoliv. Pokud jste se ještě s ručními .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky