streda 4. mája 2016

Valenda rozmery

V kategórii jednolôžka Vám ponúkame postele a váľandy. Automatickou súčasťou váľandy je . Predám zachovalú veľmi pohodlnú váľandu s úložným priestorom. Otvárací systém nieje poškodený ale rozobratý, kôli jednoduchšiemu prenášaniu postele a dá . Luxusní válenda Jakub - Luxusní válenda s volně loženou matrací a volně loženým lamelovým roštem, rozměr 90x2nebo 80x2cm. Zboží se vyrábí na míru .

Středně vysoká celočalouněná válenda s úložným prostorem ze surové dřevotřísky s lamelovým roštem a. ALENKA s úložným priestorom v lososovom prevedení. Elegantné vyhotovenie dekóru Filipa 9Grey vám pomôže. Jednolôžkové, dvojlôžkové a manželské postele tvoria základ každej spálne. Válenda SÁRA s úložným prostorem P11.


Pokud potřebujete něco jednoduchého a praktického pro odpočinek, válenda Dana bude přesně tím, co hledáte. Tato válenda má rozměry jednolůžka - 90x200 . Stará sedačka pohovka gauč postel válenda Stará. Prispôsobte výber postele veľkosti detskej izby.

Kvalitná látka vysoko odolná voči oderu,. Jednoduché váľandy s úložným priestorom i zložité poschodové postele so skrinkami. Možnosť výroby atypických rozmerov. Odolný potah a sedák z pěny držící tvar. Praktická válenda , kterou snadno rozložíte na pohodlnou postel.


Rozměry lůžka 152x1cm. Páči sa vám tento produkt? Postel Modena šedá s úložným prostorem Halmar 1x 2cm. Napíšte nám pre viac informácií. Hledáte dřevěnou válendu z masivu?


Váľanda SÁRA s úložným priestorom P11. Polohovateľná váľanda so zadným čelom a úložným priestorom na lamelovom rošte. Molitanové prevedenie (pre akciovú ponuku).


Klasická válenda v přírodních jemných barvách je prakticky ohraničená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky