štvrtok 19. mája 2016

Termotaška freshbox

Pokrmy uložené v dózach v uzatvorenej termotaške si ďalej udržia svoju teplotu - zostávajú horúce alebo . Pokrmy ukladajte do tašky v obdĺžnikových dózach FRESHBOX 0. S účinnou termoizolačnou vložkou, . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Dlhodobo udrží teplotu horúcich alebo studených pokrmov, ideálna pri cestovaní, do školy aj zamestnania, na. Je vyrobená z odolnej polyesterovej textílie s účinnou termoizolačnou vložkou s hliníkovou fóliou.

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Termotaška FRESHBOX - limetka. Tescoma termobrašna FRESHBOX se dózami, Béžová. Dózy lze použít i samostatně.


Vhodné pre dózy Freshbox. Svieža limetková, čierna pre pánov, . TESCOMA COOLBAG termotaška s gel. Online katalóg tisícov produktov potrebných pre útulné bývanie a príjemný interiér.


Originálny nábytok a handmade dekorácie, ktoré robia domov domovom.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, . Elegantní chladící plážové termotašky Polar Gear. Určitě si vyberete také další jídlonosiče a termotašky výrobců Tescoma. Plastové dózy na potraviny - e Tescoma. Vynikající pro skladování a přenášení potravin.


Opatřeno vzduchotěsným i vodotěsným uzávěrem - potra. Vybírejte z nabídky více. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Praktické obdélníkové dózy Freshbox ks jsou vhodné pro skladování a přenášení. Tökéletes egy kirándulás során, iskolába vagy.


Chladící taška box , objem l. Select Thermo bag - Taška. Cestovní taška sportovní s pogumovaným . Taška textilní městská, hmotnosti 0.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky